Vibrator

En vibrator är en grupp av sexleksaker som vibrerar och den finns i väldigt många olika utföranden. Man kan ha den till ren onani eller förspel eller för att stimulera klitoris vid samlaget. De stavformade vibratorerna kan även heta massagestavar och även en dildo kan ha en vibrator inbyggd. Dessutom kan man stimulera G-punkten med särskilda G-punktsvibratorer.

Analplugg

Analpluggen finns i olika material. Det vanligaste är jelly, plast eller latex och är lämpad för stimulans i analen. Den har oftast en utbuktning eller någon slags utstickande del bak för att stoppa den att åka in hela vägen i ändtarmen. Dessa sexleksaker finns i massor av varianter.

Analkulor

Dessa sexleksaker består av kulor på en kedja som man för in i analen för att öka den sexuella njutningen. Man bör se till att använda glidmedel för att undvika skador på mynningen till analen och ringmuskeln. Analkulor kan bestå av olika storlekar på kulorna eller av samma storlek. Inte ovanligt att de ligger i storleksordning med den minsta längst fram och den största längst bak vid handtaget. Den är utrustad med ett handtag i änden för att stoppa att hela leksaken åker in och även för att underlätta när man ska ta ut dem.

Sexdocka

Detta är en docka i latex eller i plast som ofta är uppblåsbar och i naturlig storlek. Den är oftast utrustad med en dildo, vibrator eller en lösvagina. Dessutom kan vissa modeller ha en konstgjord mun och eller analöppning. Det finns också dockor som bara har en torso med bröst som är kopior av riktiga människor (real doll) och kan kosta flera tusen kronor. I folkmun kan dessa uppblåsbara dockor kallas för Uppblåsbara Barbara som i låten av Robert Broberg.

Lösvagina

Lösvaginan är ett sexuellt hjälpmedel som oftast liknar en vagina. Den absolut vanligaste varianten är ett slags fodral med hård eller mjuk insida som man trär över penisen. Den används främst för män och onani. Det finns även modeller som är batteridrivna med vibrator eller massagefunktion. Samma funktioner finns även för analöppningar och munnar.

Penispump

En penispump är ett slags hjälpmedel att få penisen större. Dessa pumpar använder oftast vakuumteknik som gör att penisvävnaden expanderar och gör det möjligt för mer blod att strömma ner dit. Det finns även modeller med övningar som sker manuellt och dessutom penisringar för att behålla hårdheten.

Övrigt

Tabletter kan användas för erektion och det finns även de som använt kirurgi.