Har du hört talas om Fleshlight? Antagligen. Det är få människor som inte hört talas om den här ikoniska sexleksaken för män. I år fyller Fleshlight 20 år och här finns allt du behöver veta om den världskända leksaken.

Historia

När amerikanska Steve Shubins fru genomgick en svår graviditet och inte kunde ha sex med honom fick han en idé. Han ville inte vara otrogen utan ville ha ett sätt på vilket män kunde lätta på trycket inom äktenskapets trygga ramar. Han skapade sexleksaken Fleshlight och därmed en diskret sexleksak som ändrade mäns liv för alltid. År 1998 fick han patent på sin sexleksak för män som sedan dess blivit en riktig storsäljare.

Leksaken

En Fleshlight består av ett diskret hölster som har gett produkten sitt ficklampsliknande namn. Likheten med en ficklampa gör att produkten är diskret och kan stå framme utan att väcka uppmärksamhet. Men som med det mesta är det insidan som räknas. Inne i hölstret sitter nämligen ett mjukt sleeve som är tillverkat i Real Feel Superskin. Det är ett av de mest realistiska material som finns på marknaden. Insidan av dessa sleeves har olika utformningar och kan bestå av twists, räfflor och knottror som kommer att stimulera dig till perfektion. Om du mot all förmodan skulle tröttna på ditt sleeve så kan du alltid testa ett annat för att få en helt annan upplevelse! Fleshlight finns i några olika modeller. Allt från de klassiska till de lite mindre och lättare flight-modellerna som du kan ta med på resan. De finns till och med som “sex-in-a-can” och ser ut exakt som en ölburk om du vill ha den ultimata, diskreta leksaken. Om du vill ha någonting riktigt litet kan “Quick shot” vara nåt för dig. Om du vill se vad som föregår där inne är genomskinliga “Ice”-modellen det du behöver! Låter det spännande? Köp din fleshlight på winkwink.se!

Fleshlight girls

Har du alltid drömt om att ha sex med en porrstjärna? Din dröm kan bli sann! Ja, eh, nästan i alla fall! Fleshlight har en massa modeller som är utformade efter en specifik porrstjärnas vagina, mun eller anus. Är du ett fan av Dillon Harper? Eller kanske av Romi Rain? Nu kan du få uppleva hur det skulle vara att ha sex med dem. Fleshlight har en massa olika Fleshlight girls vars nedre delar blivit förevigade i form av sexleksaker. Allt du behöver göra är att fundera över vem av dem du tänder på mest och sedan klicka på “köp”. En Fleshlight Girl kan vara det närmaste du någonsin kommer att komma att faktiskt ha sex med en äkta porrstjärna. Du kommer inte att ångra dig!

Kom ihåg att komplettera din upplevelse med ett skönt glidmedel och en rengöringsprodukt.