Ingen vanlig cigarett

Många vill fortsätta röka, fast på ett hälsosammare sätt. Samtidigt vill man känna lugnet av att kunna ta en rökpaus utomhus och komma bort en stund från arbetsplatsen eller kontoret. Man kanske vill kunna röka överallt utan att störa, irritera eller utsätta andra för tobaksrök? Det finns en produkt som kan lösa ovanstående och som möjliggör ”rök utan eld”. På den svenska marknaden har E-cigaretter funnits ett par år nu. Idag är det få individer som höjer på ögonbrynen om man plockar fram detta alternativ istället för de traditionella tobakscigaretterna. Det finns numera en bred hälsoforskning på området tobaksrökning och på vilket sätt detta skadar brukarens hälsa.

För en bättre hälsa

Läkare och andra specialister rekommenderar personer som röker att övergå till e-cigaretter istället för de traditionella tobakscigaretterna. Fördelarna med att sluta röka de traditionella tobakscigaretterna är främst att tobaksröken är hälsoskadlig. Både för brukaren och de passiva rökarna i omgivningen som får i sig skadlig rök. Lägg därtill att idag är e-cigaretterna billigare att inhandla än traditionella tobakscigaretter. Fördelarna är både ekonomiska och hälsomässiga och innebär en sundare livsstil för rökare som väljer bort de traditionella tobakscigaretterna.

Beställ på nätet

Reglerna för att beställa på nätet skiljer sig inte från att beställa från en fysisk butik. Köparen måste ha uppnått 18 års ålder för att bruka och köpa alternativa nikotinprodukter,

oavsett om det gäller nikotintuggummin, nikotinplåster eller nikotincigaretter. Det finns en rad olika företag som erbjuder nikotinprodukter på marknaden. Om man vill ha känslan av att röka är de elektroniska cigaretterna det enda alternativet.

Plåster och tuggummin faller bort som alternativ till de traditionella tobakscigaretterna om man vill ha ritualen av att kunna ta en cigg.  Utbud, pris och smidiga leveranser är viktiga faktorer för köparen när denne skall välja nätbutik. Xsmoke.com/se erbjuder alltid sina kunder ett stort utbud, bra priser och smidiga leveranser. Oavsett om man tänker fortsätta att röka eller på sikt helt vill sluta nyttja nikotinprodukter finns det både startpaket, månadspaket och påfyllningspaket. Här erbjuds ett brett utbud av de traditionella smakerna som menthol, strong och light. Lägg därtill att jordgubb, äpple och lakritssmaker finns för den som kan tänka sig att prova något nytt.

Smak och luktsinne

Många tidigare tobaksrökare märker redan efter ett par veckors tid med elektroniska cigaretter hur både smak- och luktsinnet återkommer och man påminns om allt det goda i livet. Vad kan vara bättre än att prova en smakfull elektronisk cigarett med smak som friska gröna äpplen eller lakrits för den som älskar detta? Att ta en elektronisk cigarett som smakar sötlakrits efter en god middag kan vara som en dessert.